One drink too many

Decembrie 10, 2008

237816721_c42ad6076c_b

Inspirată de noul spot publicitar Heineken şi bănuitoarea lor campanie de responsabilitate în ceea ce priveşte consumul de băuturi alcoolice, mi-am permis sa mai adaug cateva caractere ce apar după mai multe beri golite.
Pe lângă tipa plângăcioasă, mai mult decât isterică, tipul somnoros, ce ia somn doar dupa câteva pahare,  mândrul gigolo, care împarte dume pe la toate gagicile din stânga si drepta, prietenul măscărici, care face spectacol de fiecare dată apoi fiindu-ţi al naibii de jenă să mai fi văzut în bar cu el şi băiatul supărat foc dornic de bătai; eu mi-am permis să adaug fie din proprie experienţă sau din ce văd mai mult decat des, următoarele transformări ce vin dupa mai multe pahare in plus de alcool, avand sindroamele:

amintiri din copilărie sau amintiri din fostele relaţii – amândouă eliberează detalii mai mult sau mai puţin interesante pentru ascultătorul care cu sigurantş se gândeşte cum să scape mai repede de tine,  iar asta ne duce la următorul sindrom:

adevarul doare – te trezeşti cum îţi sar din gură fraze potrivite doar într-un capitol personal, de aici ivindu-se a doua zi si dorinţa „aş fi vrut un scotch pe gură”

– prea binecunoscutul „drink & dial”

mahalagioaica – o latura intunecata si furtunoasa a femeii isterice, de care mai bine sa te fereşti, aşadar alegeţi bine cuvintele la apariţia sa

domnul Gigi Contra – el va contrazice orice fraza ori idee ce flutura seara aceea împrejur, fie ca are sau nu argumente fondate. In cazul in care te simţi in stare sau eşti si tu ameţit/ă poţi încerca să intri în joc, însă atenţie să nu ajungeţi la punctul 4 sau la fighter-ul lui heineken

protectorul – apare cu prea mult zel in a-şi proteja iubita sau prietenul de pahar, deşi in adânc se porneşte doar de la prea multa iubire 🙂

vărsătorul – si nu zodia.

Trebuie aperciat insa „liberul albitru” tras de par al advertaiserilor , astfel incat iti sugerează să-i recunosti pe prietenii tai in situaţiile de mai sus, lasand la aprecierea ta daca tu te incadrezi sau te-ai incadrat vreodata in respectivele tipare. Diplomat, nu?

Anunțuri

5 Responses to “One drink too many”

 1. Liqor Says:

  Interesante celelalte tipuri de persoane, intr-adevar se intalnesc si ele, insa eu as mai adauga unul.
  Tipul „in vino veritas” cel care isi da drumul la gura, spune orice, face orice, cu simpla scuza de a doua zi: „Eu?! nu am zis asta! nu tin minte nimic”. De prea multe ori am vazut persoane ce nu recunosc nimic a doua zi (doar stim cu totii ca indiferent de ceata in care ne aflam, tot ne amintim seara precedenta). Asa ca..atentie la paharul in plus 😀

 2. julie Says:

  eu nu beau prea des maria…dar ia zi-mi tu mie, eu in ce tipar sunt? cred ca sunt ceva de genul : vorbeste-prea-tare-si-prea-multe.
  dar tu…in ce tipar esti? 😛

 3. Mariaaaa Says:

  @liqor, cred ca nicknameul tau ne spune multe.. 🙂 oricum ma bucur sa stiu ca lingo mai traieste si mai iese la cate un pahar (in plus sau nu :P)

  @julie la tine cred ca apare categoria „vorbitul tare cu multe bip-uri cenzurate 😀
  eu recunosc.. am trecut prin multe :”> dar sper ca ne-am mai cumintit!

 4. fanitza Says:

  bre, cel mai simplu e să spui nu alcoolului! există şi alte plăceri! 🙂

 5. LeneBarbie Says:

  placeri exista multe pe lumea asta, dar cam toate au si efecte secundare nedorite 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: